Verzendkosten

Verzending tegen vast tarief of gratis afhalen in Enschede

Verzendopties
Je kunt je pakketje thuis laten bezorgen of kiezen voor een afhaalpunt. Op dit moment worden alle pakketjes verzonden met DPD. Wanneer je kiest voor afhalen kun je tijdens het afrekenen aangeven bij welke locatie je je pakketje wilt ophalen.


Thuisbezorgd

Afhaalpunt

Nederland

€ 4,95

€ 4,80

België

€ 6,95

€ 5,95


Gratis afhalen in Enschede – NL
Het is ook mogelijk om je bestelling gratis af te halen bij mijn kantoor aan de Roombekerveld 43 in Enschede. Let op, dit is geen winkel en dus alleen om af te halen. Je kunt deze optie aanvinken tijdens het afrekenen. Zodra je bestelling klaar ligt ontvang je een mailtje wanneer deze afgehaald kan worden. Geef eventueel je gewenste tijd en datum door bij het formulier voor opmerkingen tijdens het bestel proces.


Kan ik ook bestellen vanuit het buitenland?

Vanuit je webshop wordt er op dit moment wordt er alleen geleverd aan Nederland en België. Woon je ergens anders en wil je toch heel graag iets bestellen? Neem dan even contact op voor de mogelijkheden.


Waarom is verzenden niet gratis?
Helaas bestaan er op dit moment geen elfjes die gratis kunnen bezorgen. Webshops die gratis verzending aanbieden zijn vaak grote bedrijven waarbij de omzet zodanig hoog is dat er genoeg marge overblijft om deze kosten te dekken. Voor een kleine ondernemer zoals mij kan dit nu niet uit. Er zijn dan twee opties: de verzendkosten in de productprijs verwerken of apart doorberekenen aan de klant. Ik heb gekozen voor het laatste, op die manier weet je precies waar je voor betaald.

Levertijden

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Verzending binnen 2 werkdagen
Molly’s Playground streeft ernaar om je pakketje binnen maximaal twee werkdagen op de post te doen. Heb je met spoed een bestelling nodig? Neem dan even (telefonisch) contact op.

 

Volg je bestelling via track & trace
Zodra je pakketje onderweg is ontvang je een email met track & trace code zodat je je pakketje online kunt volgen. (Als er nog geen informatie op de track & trace pagina staat kan het zijn dat je pakketje nog niet is overgedragen aan DPD, probeer het dan later nog eens.)

 

Levertijd
Molly’s Playground heeft geen invloed op de snelheid van de bezorging zodra het pakketje in handen is van de bezorgdienst. Over het algemeen worden de meeste pakketjes binnen 48 uur geleverd nadat het op de post is gedaan. Er wordt bezorgd van maandag tot en met zaterdag. Bij een bezorging op een eigen adres wordt er één afleverpoging gedaan, mocht je niet thuis zijn dan gaat het pakketje naar een servicepunt. Je hebt dan nog 7 dagen om je pakketje daar op te halen.