Retourbeleid

Hoe werkt retourneren?

Het kan voorkomen dat je bestelling toch niet helemaal naar wens is. Via het online retourportaal meld je retourzending gemakkelijk aan. De retourkosten zijn voor eigen rekening. Om onnodig retourneren te voorkomen vanwege bijvoorbeeld de verkeerde maat wordt geadviseerd om de maattabel te raadplegen. Heb je vragen of kom je er zelf niet uit schroom dan niet om contact op te nemen, ik help je graag!

 

Voorwaarden retourneren

Als je een bestelling retourneert die niet aan de onderstaande voorwaarden voldoet, kan deze niet worden verwerkt wordt het weer naar je teruggestuurd.

  • Retourneren mag binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling
  • Alle originele kaartjes en labels zijn nog aan het artikel zijn bevestigd
  • Het artikel is niet gedragen of beschadigd en vertoont geen gebruikerssporen

 

Kosten retourzending

Wanneer je je bestelling of een deel daarvan wilt retourneren zijn daar €6,00 euro retourkosten aan verbonden. De initiële verzendkosten worden terugbetaald, maar let op, wanneer je slechts een deel van je bestelling retourneert worden deze niet vergoed.

 

Ruilen

Wanneer je iets wilt ruilen wil ik je vragen opnieuw een bestelling te plaatsen en de artikelen die je wilt ruilen te retourneren.

 

Wanneer staat het geld op mijn rekening?

Zodra je retourzending binnen is ontvang je binnen 14 werkdagen het te verrekenen bedrag weer op de rekening waarmee je betaald hebt.

Retourzending aanmelden

Klik op onderstaande button om te beginnen

Retourneren gaat gemakkelijk via het online retourportaal. Zorg dat je je postcode en je ordernummer of track&trace nummer bij de hand hebt. Deze kun je terugvinden in je email. Meld je retour aan en er wordt automatisch een verzendlabel aangemaakt die je alleen nog hoeft uit te printen. Plak het nieuwe label over het oude label op de doos en kies waar je je pakketje aflevert.